schiedel.hu
 

A termékekre vonatkozóan megjelenített áraink az aktuális, érvényben lévő és bruttó árak, az aktuális mértékű Általános Forgalmi Adót tartalmazzák.

A termékek megvásárlásához az alábbi fizetési és szállítási lehetőségek állnak rendelkezésére:

  • Személyes átvétel esetén: a megrendelés összegének 100%-a előre utalással teljesítendő. Az termék(ek) átvételi helye: Schiedel Kéménygyár Kft. központi raktár 8200 Veszprém, Kistó u. 12.
    Rakodási idők: hétfő-csütörtök 7.30-15.30 óráig, pénteken 7.30-12 óráig.
  • Házhozszállítás előre utalással (csomagküldés – LDTRANS vagy GLS): A megrendelés összegének 100%-a előre utalással teljesítendő, az ország egész területén egységesen 3000 Ft + ÁFA / max.30 kg-os csomag szállítási költséggel.
  • Házhozszállítás előre utalással (raklapos – Magyar Posta): A megrendelés összegének 100%-a előre utalással teljesítendő. A fuvardíj a rakomány súlyától függően kerül felszámításra, 711 kg-ig egységesen 20490 Ft + ÁFA.

Amennyiben a kosárban csomagos és raklapos (2. és 3.) típusú termék is szerepel, akkor raklapos szállítással (3. típus) történik a teljesítés.

A megrendelést, illetve ennek visszaigazolását követően telefonon, vagy e-mailen keresztül minden esetben kapcsolatba lépünk a megrendelővel és pontosítjuk a szállítási adatokat, időpontokat, díjakat!

Kosár tartalma
Schiedel-előnyök
„Egy műszaki megoldás pontosan annyit ér, amennyi hasznot hoz az ember számára.”