schiedel.hu
 

A termékekre vonatkozóan megjelenített áraink az aktuális, érvényben lévő és bruttó árak, az aktuális mértékű Általános Forgalmi Adót tartalmazzák.

A termékek megvásárlásához az alábbi fizetési és szállítási lehetőségek állnak rendelkezésére:

  • Személyes átvétel esetén: a megrendelés ellenértéke a székhelyen készpénzben egyenlítendő ki a termék(ek) személyes átvételekor;
    cím: 8200 Veszprém, Kistó u. 12.
    Nyitva tartás: hétfő-csütörtök 7-16 óráig, pénteken 7-12 óráig. Pénztári órák: 8-15 óráig, pénteken 8-12 óráig.
  • Házhoz szállítás előre utalással (24H Logistics): A megrendelés összegének 100%-a előre utalással teljesítendő, az ország egész területén egységesen 3 000 Ft + ÁFA / max.50 kg-os csomag szállítási költséggel.
  • Házhoz szállítás előre utalással (raklapos – Magyar Posta): A megrendelés összegének 100%-a előre utalással teljesítendő, az ország egész területén egységesen 8 450 Ft + ÁFA / raklap szállítási költséggel.

Amennyiben a kosárban csomagos és raklapos (2. és 3.) típusú termék is szerepel, akkor raklapos szállítással (3. típus) történik a teljesítés.

A megrendelést, illetve ennek visszaigazolását követően telefonon, vagy e-mailen keresztül minden esetben kapcsolatba lépünk a megrendelővel és pontosítjuk a szállítási adatokat, időpontokat, díjakat!

Kosár tartalma
Schiedel-előnyök
„Egy műszaki megoldás pontosan annyit ér, amennyi hasznot hoz az ember számára.”